مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

هزینه وقت سفارت اسپانیا در تهران مبلغ 200000  تومان می باشد که وقتهای گرفته شده در صورت تایید براساس تاریخ اعلامی از سوی سفارت می باشد .  در حال حاضر سفارت اسپانیا وقتهای ملاقاتی به صورت روزانه در اختیار متقضایان درخواست ورود به این کشور قرار می دهد . جهت آگاهی از مدارک مورد نیاز به ادامه مطلب مراجعه فرمایید .

یکشنبه 27 آبان 1397
2117

 

مدراک مورد نیاز سفارت اسپانیا در تهران:

لیست و ترتیب مدارک مورد نیاز
فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر 3 ماه اخیر ، همراه با امضاء در صفحات سوم و چهارم- در صورتیکه متقاضی زیر 18 سال می باشد، این صفحات می بایست توسط پدر و مادر امضا شود پرینت وقت مصاحبهدعوتنامه (در صورت داشتن) اصل دعوتنامه پلیس و کپی آن به همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت کننده _ دعوتنامه شرکتی و غیره ، کپی کافی می باشد رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسانمدارک شغلی: نامه اشتغال به کار ، فیش حقوقی، مدراک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت، لیست پرداختی بیمه تامین اجتماعی( ترجمه اسپانیایی)
متقاضیانی که دانشجو هستند می بایست ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند مدارک مالی – بانکی : ریز گردش 6 ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد
متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب می باشند، می بایست نامه بانک و ریز گردش 6 ماه آن را ارائه دهندمدارک ملکی – اسناد مالکیت ( ترجمه اسپانیایی) در صورت داشتن ملک در اسپانیا می بایست Nota simple و کپی سند ارائه شودترجمه تمامی صفحات شناسنامه ( ترجمه اسپانیایی)متقاضیان زیر 18 سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می نمایند، می بایست اجازه نامه محضری از والدین ، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می کنند، می بایست اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. ( ترجمه اسپانیایی)کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی، به صورت جداگانه در برگ A 4 صفحه اول گذرنامه می بایست امضا شده و سپس کپی شودکپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه قبلی، به صورت جداگانه در برگ A 4اصل گذرنامه ( امضا شده برای بزرگسالان) هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو

نظر بدهید