ویزای D7 - ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران

ویزای D7 - ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران

با توجه به برنامه‌های تشویقی دولت پرتغال، امروزه اقامت در این کشور با استقبال فراوانی از سوی بازنشستگان و مستمری‌بگیران روبه‌رو شده است. از مزایای اقامت در پرتغال می‌توان به معافیت مالیات بر درآمد تا ۱۰ سال، آب و هوای متعادل، هزینه‌های پائین زندگی، سواحل زیبا، امنیت بالا، سلامت عمومی عالی، غذاهای لذیذ، و استانداردهای بالای زندگی اشاره کرد. با در نظر گرفتن این موضوع، عالم گشت شرایط مهاجرت از طریق درآمد مستمری را برای هموطنان فراهم کرده است تا با استفاده از حقوق بازنشستگی، به‌راحتی اقامت دائم پرتغال را کسب کنند.

چهارشنبه 24 مرداد 1397
1874

روند دریافت ویزای D7

ویزاهای صادرشده برای مهاجرت به پرتغال معمولاً برای چهار ماه معتبر هستند. به محض ورود به پرتغال، متقاضی باید از Serviço de Estrangeiros e Fronteiras – SEF یا همان اداره‌ی مهاجرت پرتغال درخواست مجوز اقامت کند. مدت اعتبار این کارت اقامت یک سال است که می‌توان آن را برای دو دوره‌ی ۲ ‌ساله تمدید کرد. پس از ۵ سال اقامت قانونی در پرتغال، متقاضی می‌تواند درخواست اجازه‌ی اقامت ۵ ساله‌ی دوم خود را ارائه کرده و در پایان سال ششم نیز می‌تواند درخواست پاسپورت پرتغالی کند. باید اشاره کرد که این نوع اقامت برای متقاضی، همسر، و فرزندان زیر ۱۸ سال امکان‌پذیر است. فرزندان بالای ۱۸ سال می‌توانند از طریق سایر ویزاها، مثلاً ویزای تحصیلی، وارد کشور پرتغال شوند.

بازنشستگانی که می‌توانند ثابت کنند برای مدت ۱۲ ماه می‌توانند زندگی خود را در پرتغال تأمین کنند می‌توانند درخواست اقامت بازنشستگی در پرتغال دهند. اگرچه هیچ اجبار قانونی مبنی بر این موضوع وجود ندارد، اما اکیداً توصیه می‌شود مقادیر مربوطه به حساب یک بانک پرتغالی واریز شود تا دسترسی به آنها با سهولت انجام شود. بدین ترتیب، دلایل محکم‌تر و ضمانت بیشتری برای نشان دادن منابع کافی به منظور تأمین نیازهای متقاضی و خانواده‌اش وجود خواهد داشت.

برای درخواست این نوع اقامت، متقاضی باید ثابت کند که درآمد ماهیانه‌اش برابر با حداقل دستمزد در پرتغال، معادل ۵۵۷ یورو، است. اگر فرد بزرگسال دیگری، مثلاً همسر، همراه متقاضی باشد، ۵۰ درصد به مبلغ فوق اضافه می‌شود که برابر با ۲۷۸٫۵۰ یورو است. در صورت همراهی فرزندان زیر ۱۸ سال با متقاضی، ۳۰ درصد به مبلغ اصلی اضافه می‌شود که در حدود ۱۶۷٫۱۰ یورو است.

 

 

 

نظر بدهید